Skip to main content

Hoi!

Ik ben Ellen Willemsen, woonachtig in Arnhem en ik ben freelance grafisch ontwerper. Ik heb gestudeerd aan ArteZ in Arnhem en aan AKV St.Joost in Den Bosch. Op het moment ben ik werkzaam als crossmedia designer bij een online marketing bureau en doe ik daarnaast graag freelance opdrachten.

Ik voel mij erg thuis als het gaat het om drukwerk, in alle vormen en maten. Denk hierbij aan flyers en folders, maar ook stickers, banners en publicaties. Wat betreft digitale media ga ik graag aan de slag met websites, mailings, infographics en maak ik ook storyboards voor animators. Wil je graag leuke content voor op je social media kanalen? Geen probleem!

 

Mijn werk is simpel en clean met sterke typografie.

Grafisch

Logo’s, huisstijlen, folders, publicaties, posters, you name it! Als het om drukwerk gaat, pak ik het graag op. Ook voor digitaal zit je bij mij goed. Hierbij kan je denken aan websites, infographics en mailings.

Illustraties

Soms past een illustratie beter bij een ontwerp dan een foto. Ik maak graag kleine illustraties, het liefst met de hand. Hierbij kun je denken aan finewriter illustraties of aquarellen.

Websites

Een website nodig? Dat kan! Van een goede scroll website tot een uitgebreide website, ik pak het graag aan. Voor de technische kant werk ik samen met andere freelance webdevelopers. Zo krijg je niet alleen een goed design maar ook een goed werkende website, die je uiteindelijk zelf kan onderhouden.

Social Media

Social Media is niet meer weg te denken, het is de manier om de jongere doelgroep te bereiken. Facebook, Instagram, Snapchat, allemaal kanalen om je marketing eens een boost te geven. Samen met jou bedenk en ontwerp ik leuke en aantrekkelijke content.

Zin om samen
te werken?

Neem dan contact met me op!