‘Als je zou reïncarneren in een drankje, wat voor een soort drankje zou jij dan zijn?’

Logo Spel Together
Logo Spel Together

Het gesprek

To-Get-Her is een bierviltjes spel met leuke uitdagende vragen die men elkaar kan stellen. In een tijd waar veel digitaal is en ook digitaal word gecommuniceerd, wil ik met dit spel het ‘analoge’ gesprek weer op gang brengen.

We kennen allemaal wel die momenten; samen met vriend/vriendin spreek je af en na een tijdje valt het stil. We pakken de mobiel erbij en hebben dan eventueel iets om over te praten. Of in grote groepen kan het soms even stil vallen. En wat dacht je van op iemand afstappen? Wat zeg je dan? Waar kan je een leuk gesprek mee beginnen?

Vragenspel

Het bierviltjes spel bevat verschillende vragen die over van alles en nog wat kunnen gaan. Maar wel altijd laagdrempelig zijn. Dus geen diepe moeilijke vragen. Ze staan op bierviltjes, omdat deze vaak op plekken liggen waar men met elkaar afspreekt. Ontmoetingsplekken. Er zitten geen spelregels aan vast, het zijn gewoon vragen.

 ‘Wat was je eerste gedachte
toen je vanmorgen opstond?’

De app

Er zijn natuurlijk altijd momenten, dat je graag het To-Get-Her spel wilt spelen, maar je bent niet in een horeca zaak. Speciaal voor die momenten dat je aan het picknicken bent, thuis een gezellig avondje houdt of naar het strand gaat, is er de To-Get-Her app.

De app werkt hetzelfde als de bierviltjes, alleen zie je nu de vragen op je scherm. Ook hier kun je instellingen doen en spelregels toevoegen of aanpassen. Heb je zelf een leuke uitdagende vraag die je wilt toevoegen? Dan kan dat ook! Zo zou je voor elke gelegenheid een toepasselijk vragen spel kunnen doen.

Grafisch Ontwerpen Spel
Logo Spel Together
App Spel Together